Support%20Group_edited.jpg

EKOLOGISESTI KESTÄVÄÄ TULEVAISUUTTA RAKENTAMASSA

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry on vuonna 2011 perustettu voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota pirkanmaalaisille kotitalouksille ja yhteisöille vaivaton ja luotettava kanava tavaroiden ja materiaalien kierrättämiselle.

MATALAN KYNNYKSEN PORTTI TYÖELÄMÄÄN

Kierrätysmyymälöiden tuotoilla pystymme tarjoamaan työtä, koulutusta ja työelämävalmennusta vaikeassa työllisyystilanteessa oleville ihmisille. Työllistämistyöllä pyrimme ehkäisemään syrjäytymistä ja edistämään osatyökykyisten ja pitkään työelämän ulkopuolella olleiden työllistymistä avoimille työmarkkinoille.

Yhdistyksen kolmessa kierrätysmyymälässä työskentelee vuosittain noin 100 henkeä työkokeilussa, palkkatuetussa työssä ja työssäoppimisjaksoilla.

Smiling Businesswoman
Funky Shirts

LAADUKKAALLA LAJITTELULLA PIENEMPI YMPÄRISTÖJALANJÄLKI

Kaikessa lajittelussamme noudatamme lain vaatimaa etusijajärjestystä. Niinpä yhdistykselle lahjoitettua tavaraa pyritään ensisijaisesti käyttämään sen alkuperäisessä tarkoituksessa – esimerkiksi pöytää pöytänä ja paitaa paitana. Jos tämä ei ole mahdollista, mietimme miten tavara olisi järkevintä kierrättää eteenpäin materiaaleina. Vasta viimeisenä vaihtoehtona materiaali päätyy energiajakeeksi Tammervoiman hyötyvoimalaitokselle. Tällöin jätteestä tuotetaan kaukolämpöä ja sähköä. Kaatopaikalle emme kuljeta mitään.

TÖIHIN MEILLE?

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry pyrkii ehkäisemään syrjäytymistä ja edistämään vaikeassa elämäntilanteessa olevien työllistymistä. Työn ohella tarjoamme tarvittaessa myös koulutusta, valmennusta ja elämänhallintaan liittyviä tietoja ja taitoja.

Hyväntuuliseen ja kannustavaan työyhteisöömme voi liittyä niin palkkatuetussa työssä, työkokeilussa, kuin myös opintoihin liittyvän harjoittelun puitteissa.

Kierrätysmyymälöissä on tarjolla runsaasti monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä mm. asiakaspalvelussa ja myynnissä, kuljetustehtävissä, lajittelussa ja puhtaanapidossa.

Jos olet kiinnostunut työstä kierrättämisen parissa, lähetä avoin työhakemus (CV:llä tai ilman) osoitteeseen:

rekry(a)pirkanmaankierratys.fi

Pyrimme vastaamaan viesteihin noin kolmessa arkipäivässä.

Haussa olevat työpaikat löytyvät myös Kierrätys toimeksi -hankkeen kotisivuilta osoitteesta www.duuniklinikka.com.

ANNA PALAUTETTA

Mielipiteesi on meille tärkeä. Oheisella lomakkeella voit antaa meille palautetta toiminnastamme, jotta voimme tulevaisuudessa toimia paremmin.

arrow&v
Palautteeni aihe:
Kuinka monta tähteä antaisit meille?Kuinka monta tähteä antaisit meille?

PIRKANMAAN KIERRÄTYS

JA TYÖTOIMINTA RY