top of page
White Van

Noutopalvelu

 Nextiili Lielahdessa vastaanottaa ja lajittelee yhdistyksemme kaikki tekstiilit. 
Pienemmät erät voit tuoda myös Nekalan kierrätyskeskukseen. 

Kaikissa myymälöissämme otetaan vastaan tavaralahjoituksia. Lahjoittamalla säästät ympäristöä ja tuet paikallista työllistämistyötä.

NOUTOPALVELU

Tulemme tarvittaessa noutamaan lahjoitettavat tavarat.

 

Voit tilata kuljetuksen:

noutolomakkeella

 

•sähköpostitse osoitteesta

kuljetus@pirkanmaankierratys.fi 

 

•tai puhelimitse numerosta

045 882 4066.

 

Noutopalvelu kannattaa tilata hyvissä ajoin, jotta saat toivomasi noutoajan. Kuljetuspalvelumme autot ovat liikkeellä maanantaista perjantaihin klo 10–17.

Myyntikelpoiset tuotteet kuljetamme veloituksetta. Lisäksi tarjoamme maksullista jäteasemapalvelua niille tavaroille, jotka eivät ole myyntikelpoisessa kunnossa tai joille ei ole kierrätyskeskuksen kautta kysyntää. Kuljetuspalvelumme henkilökunta arvioi myyntikelpoisuuden ja kysynnän noutaessaan tavaraa.

Hoidamme myös kuolinpesien, asuntojen ja toimitilojen tyhjennyksiä. Jos teillä on isompi määrä tavaraa, niin ottakaa meihin yhteyttä ja tilatkaa ilmainen arviointikäynti, niin voimme sopia mahdollisesta hinnasta tavarakokonaisuuden mukaan.

 

Jos et ole varma, kelpaako lahjoituksesi kierrätykseen, lue lisätietoja ohjeesta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme sinua mielellämme. 

 

Uudelleenkäyttöön kelpaamattomille tavaroille tarjoamme edullista jäteasemapalvelua. Asiakkaalla on aina oikeus käynnin yhteydessä päättää, ottaako jäteasemapalvelun meiltä.

Moving Truck

Kaikissa myymälöissämme otetaan vastaan tavaralahjoituksia. Lahjoittamalla säästät ympäristöä ja tuet paikallista työllistämistyötä.

Carrying a Box

TÄRKEITÄ OHJEITA NOUTOPALVELUN ASIAKKAILLE

 

 

•Lahjoitettavan tavaran on oltava helposti saatavilla.

•Pakkaa tavarat valmiiksi esim. pahvilaatikoihin tai jätesäkkeihin siten, että ne ovat helposti kuljetettavissa, laatikot mielellään myös pinottavissa.

•Kuljetusreitin tulee olla esteetön ja ulkojalkinein kuljettava.

•Suojaa tarvittaessa lattiapinnat ja siirrä arvokas tai herkästi rikkoutuva omaisuus pois kulkureiteiltä.

ENTÄ JOS TAVARA EI KELPAA KIERRÄTYKSEEN?

Rikkinäinen tai muuten myyntiin kelpaamaton esine on meillekin kustannuserä. Noutopalvelun henkilökunta tarkistaa lahjoitettavan tavaran ennen lastaamista, ja heillä on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta kierrätyskelvotonta tavaraa. Tällaisille tavaroille tarjoamme vaihtoehtona edullista ja vaivatonta jäteasemapalvelua. Palvelun hinta riippuu tavaran määrästä ja hinta-arvio voidaan antaa vain paikan päällä. 

Voit myös toimittaa kierrätykseen kelpaamattomat tavarat lajiteltuna paikallisille jäteasemille tai jätepisteille.

wood-5191576_1920.jpg
Jäteasemapalvelu
bottom of page