top of page
Donations

Meille töihin?

Flea Market Pottery

Työ kierrätyskeskuksissa

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry pyrkii ehkäisemään syrjäytymistä ja edistämään vaikeassa elämäntilanteessa olevien työllistymistä. Työn ohella tarjoamme tarvittaessa myös koulutusta, valmennusta ja elämänhallintaan liittyviä tietoja ja taitoja. 

Hyväntuuliseen ja kannustavaan työyhteisöömme voi liittyä niin palkkatuetussa työssä, työkokeilussa, kuin myös opintoihin liittyvän harjoittelun puitteissa.

Kierrätysmyymälöissä on tarjolla runsaasti monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä mm. asiakaspalvelussa ja myynnissä, kuljetustehtävissä, lajittelussa ja puhtaanapidossa. Avoinna olevat työpaikat ja hakuohjeet löydät alta!

Anchor 1

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät kaikki Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:ssä tällä hetkellä haussa olevat työpaikat.

 

Huomioithan, että otamme töihin ensisijaisesti henkilöitä, joilla on oikeus täyteen 100% palkkatukeen.  Palkkatukioikeutesi saat selvitettyä te-toimistolta tai kuntakokeilun OMA-valmentajalta. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan meille töihin, laita meille avoin työhakemus ja ansioluettelosi  sähköpostitse osoitteeseen rekry@pirkanmaankierratys.fi

Lisätietoja työpaikkoihin liittyen saat myös samasta sähköpostiosoitteesta!

Myyjä, Nekalan Kierrätyskeskus

Etsimme myyjää Nekalan Kierrätyskeskukseen (Vihiojantie 2). 

Työnkuvaan kuuluu kassatyötä, asiakaspalvelua, myyntityötä ja hinnoittelua sekä myymälän ylläpitoa.

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.30 välille ja lauantaisin klo 9.30-18.15 välille.

Siistijä, Nekalan Kierrätyskeskus

Etsimme siistijää Nekalan Kierrätyskeskukseen (Vihiojantie 2). ​​

 

Työnkuvaan kuuluu myymälätilojen, henkilökunnan tilojen ja wc-tilojen siivoaminen ja siisteyden ylläpito. ​

 

Työaika ja työvuorot sopimuksen mukaan.

Apukuljettaja, Nekalan Kierrätyskeskus

Etsimme apukuljettajaa Nekalan Kierrätyskeskukseen (Vihiojantie 2). 

Työhön kuuluu asiakaspalvelua sekä tavaran noutamista ja viemistä asiakkaille kuljetustiimissä. Työ on välillä fyysisesti raskasta ja saattaa sisältää painavien huonekalujen kantamista. Apukuljettajalta ei vaadita ajokorttia.

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.30 välille.

Tekstiilityöntekijä, Nekalan Kierrätyskeskus

Etsimme tekstiilien hinnoittelijaa ja lajittelijaa Nekalan Kierrätyskeskukseen (Vihiojantie 2). 

Työhön sisältyy myymälään saapuvien tekstiilien ja vaatteiden lajittelu, hinnoittelu ja myymälään esille laittaminen. Tekstiilituntemuksesta ei ole työssä haittaa, mutta sitä ei vaadita. 

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.30 välille ja lauantaisin klo 9.30-18.15 välille.

Elektroniikkalajittelija, Lielahden Kierrätyskeskus

Etsimme elektroniikan lajittelijaa Lielahden Kierrätyskeskukseen (Harjuntausta 3). 

Työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti saapuvan elektroniikan toimivuuden testaus, elektroniikka- ja sähkötuotteiden hinnoittelu, sekä näiden tuotteiden esillelaitto myymälään.

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.15 välille, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin 12-17 välillä.

bottom of page