top of page
Donations

Meille töihin?

Flea Market Pottery

Työ kierrätyskeskuksissa

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry pyrkii ehkäisemään syrjäytymistä ja edistämään vaikeassa elämäntilanteessa olevien työllistymistä. Työn ohella tarjoamme tarvittaessa myös koulutusta, valmennusta ja elämänhallintaan liittyviä tietoja ja taitoja. 

Hyväntuuliseen ja kannustavaan työyhteisöömme voi liittyä niin palkkatuetussa työssä, työkokeilussa, kuin myös opintoihin liittyvän harjoittelun puitteissa.

Kierrätysmyymälöissä on tarjolla runsaasti monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä mm. asiakaspalvelussa ja myynnissä, kuljetustehtävissä, lajittelussa ja puhtaanapidossa. Avoinna olevat työpaikat ja hakuohjeet löydät alta!

Anchor 1

Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät kaikki Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:ssä tällä hetkellä haussa olevat työpaikat.

 

Huomioithan, että haemme töihin henkilöitä, joilla on oikeus täyteen 100% palkkatukeen. Palkkatukioikeutesi saat selvitettyä te-toimistolta tai kuntakokeilun OMA-valmentajalta. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan meille töihin, laita meille avoin työhakemus ja ansioluettelosi  sähköpostitse osoitteeseen rekry@pirkanmaankierratys.fi

Lisätietoja työpaikkoihin liittyen saat myös samasta sähköpostiosoitteesta!

Myyjä, Nekalan Kierrätyskeskus

Etsimme myyjää Nekalan Kierrätyskeskukseen (Vihiojantie 2). 

Työnkuvaan kuuluu kassatyötä, asiakaspalvelua, myyntityötä sekä myymälän ylläpitoa.

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.15 välille ja lauantaisin klo 10-18. Palkkatukipaikka (edellytyksenä 100%-palkkatuki).

Varastotyöntekijä, Nekalan Kierrätyskeskus

Etsimme varastotyöntekijää Nekalan Kierrätyskeskukseen (Vihiojantie 2). 

Työnkuvaan kuuluu tavaran vastaanotto sekä tuotteiden hinnoittelu ja lajittelu. Hyvästä fyysisestä kunnosta ei ole työssä haittaa, sillä myymälään viedään myyntiin myös huonekaluja.

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.15 välille ja lauantaisin klo 10-18 välille. Palkkatukipaikka (edellytyksenä 100%-palkkatuki).

Siistijä, Nekalan Kierrätyskeskus

Etsimme siistijää Nekalan Kierrätyskeskukseen (Vihiojantie 2). ​​

 

Työnkuvaan kuuluu myymälätilojen, henkilökunnan tilojen ja wc-tilojen siivoaminen ja siisteyden ylläpito. ​

 

Työaika ja työvuorot sopimuksen mukaan. Palkkatukipaikka (edellytyksenä 100%-palkkatuki).

Tekstiilityöntekijä, Lielahden Kierrätyskeskus

Etsimme tekstiilien hinnoittelijaa ja lajittelijaa Lielahden Kierrätyskeskukseen (Harjuntausta 3). 

Työhön sisältyy myymälään saapuvien tekstiilien ja vaatteiden lajittelu, hinnoittelu ja myymälään esille laittaminen. Tekstiilituntemuksesta ei ole työssä haittaa, mutta sitä ei vaadita. Huomioithan työtä hakiessasi, että työtiloissa on tekstiilipölyä ja välillä työ sisältää vaatesäkkien siirtämistä.

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.15 välille, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin 12-17 välillä. Palkkatukipaikka (edellytyksenä 100%-palkkatuki).

Myyjä, Lielahden Kierrätyskeskus

Etsimme myyjää Lielahden Kierrätyskeskukseen (Harjuntausta 3). 

Työnkuvaan kuuluu kassatyötä, asiakaspalvelua, myyntityötä sekä myymälän ylläpitoa.

Työaika on 5 tuntia/päivä, 5 päivää/viikko. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.30-18.15 välille, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin 12-17. Palkkatukipaikka (edellytyksenä 100%-palkkatuki).

bottom of page