Hankkeet

& Kumppanuudet

Flea Market Pottery

KIERRÄTYS TOIMEKSI

-HANKE

 

 

Kierrätys toimeksi -hanke mahdollistaa monipuolisia työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n kierrätysmyymälöissä. Osallistujille tarjotaan työn lisäksi kouluttautumismahdollisuuksia sekä tukea, ohjausta ja valmennusta avoimille työmarkkinoille työllistymiseen. Hankkeen kohderyhmänä ovat pidempään töitä etsineet ja vaikeassa työllistymistilanteessa olevat ihmiset. Hanketta rahoittaa Pirkanmaan TE-palvelut. Hanke toimii ajalla 1.3.2019–31.12.2021. Lue lisää rekrytoinnista ja tarjolla olevista työpaikoista.

 

Hankkeen verkkosivut

Hankkeen Facebook-sivut

Lisätiedot:

Hankekoordinaattori
Katja Saarinen

katja@pirkanmaankierratys.fi
050 567 9283

Hanketyöntekijä
Miia Backman

miia@pirkanmaankierratys.fi
045 632 7799

Hanketyöntekijä
Amanda Heiskanen
amanda@pirkanmaankierratys.fi
050 337 2334

KIERTO-HANKE:

Toiminnalliset oppimisympäristöt

Huomioitavaa:

Nextiili ry ja Nextiili-myymälä jatkaa itsenäisenä toimijana 1.4.2021 alkaen Lielahdessa samassa liikerakennuksessa kierrätyskeskuksen kanssa.

 

Hankkeen tavoitteena on luoda tekstiilin lajittelusta tutkinnonosa tekstiili- ja muotialan perustutkintoon, verkko-oppimisympäristö ja opintokokonaisuus. Hankkeessa on tarkoitus myös laatia opetusmateriaalia tekstiilin kierrätyksestä sekä kartoittaa poistotekstiilin uudelleenkäytön mahdollisuuksia ja innovoida uusiokäyttöä toiminnallisessa 

oppimisympäristössä. Hankkeessa kokeillaan ja kehitetään uudenlaisia kiertotalouteen perustuvia liiketoimintamalleja.

Määrällisenä tavoitteena hankkeessa on tarjota vähintään 60:lle tekstiilipaja Nextiilissä työllistettävälle henkilölle perustiedot tekstiilin lajittelusta, tekstiililaaduista ja materiaalin jatkohyödyntämisen mahdollisuuksista.

Kierto-hankkeen kohderyhmänä ovat heikossa työmarkkina-asemassa olevat tamperelaiset nuoret ja pitkään työttömänä olleet ihmiset. 

Hanke toimii ajalla 1.8.2019–31.12.2021 ja sitä rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto (ESR). Yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Tampereen kaupunki, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä, TITRY ry ja Ekokumppanit Oy.

Hankkeen verkkosivut

Lisätiedot:

Nextiili ry
Sari Tuomaala
sari.tuomaala@nextiili.fi
050 439 2329

 

Sunset in Frankfurt

KUMPPANUUDET

 

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry etsii aktiivisesti yhteistyökumppaneita niin yritysmaailmasta kuin julkiselta ja kolmannelta sektorilta. Jos sinulla on kierrätystä, kiertotaloutta, työllistämistä, syrjäytymisen ehkäisemistä tai yhteisöllisyyttä koskeva yhteistyöidea, älä epäröi ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Mauri Hakalaan (kierrätyskeskukset, puh. 050 3232 500)

tai Nextiili ry:n Sari Tuomaalaan (Nextiili, puh. 050 439 2329).

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä mm. seuraavien tahojen kanssa:

Työllisyyspalveluiden logo.png
TE-palvelut logo.png
ELY-keskus logo.png
Ekokumppanit logo.png
PJH_logo_vaaka_rgb.jpg
Nextiili LOGO 2020 rgb.png
Tredu logo.png
LUOVI logo.png
SASKY koulutusyhtymä logo.png
TITRY logo.png
Tampereen seurakunnat logo.png
Silta-Valmennus logo 2.png

Tampereen kaupunki

/ Esiopetus ja perusopetus